Поліція під обстрілами евакуювала дві родини із шістьма дітьми з Приморського

Фото: facebook.com/UA.National.Police

Запорізькі правоохоронці евакуювали дві багатодітні сім’ї з Приморського, що обстрілювали російські війська. Про це повідомляє Національна поліція України.

– Дві родини, в яких виховується шестеро дітей, через постійні обстріли були змушені фактично жити у підвалі. Евакуаційники поліції вивезли їх з-під ворожого вогню до обласного центру, – розповіли поліцейські.

Правоохоронці зазначили, що війська Росії продовжують знищувати прифронтові населені пункти регіону. Щодня внаслідок ворожих атак травмуються мирні жителі, руйнуються їхні будинки, знищується майно. Громадянам доводиться ховатися по підвалах та жити у нелюдських умовах, додали вони. Правоохоронці закликають людей евакуюватися в безпечніші населені пункти і не наражати себе і своїх рідних на небезпеки.

  • Раніше евакуаційна група поліції “Білі ангели” евакуювала мешканців із крайніх вулиць Красногорівки Донецької області, де точаться бої.
  • Наприкінці лютого екіпаж поліції «Білий Ангел» у розпал боїв на Авдіївському напрямку евакуював 26 людей і собаку. Найстаршому місцевому жителю – 86 років.
  • Про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 15-48 або написати нам у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *