Поліція евакуювала мешканців села на Сумщині, міст до якого зруйнували росіяни

Фото: facebook.com/UA.National.Police

Російські окупанти зруйнували міст, що ускладнило евакуацію з прикордонного села Лугівка на Сумщині. Про це повідомляє Національна поліція України.

– Ворог руйнує житло мирних жителів, об’єкти інфраструктури. Вчора російською ракетою знищено міст через річку Ворскла. Поліцейський Дмитро Піддубний евакуював 16 мешканців села Лугівка, – повідомили правоохоронці.

Правоохоронці також здійснюють супровід автотранспорту та забезпечують громадський порядок, розповіли у відомстві. Поліція також нагадала всім мешканцям області, що за допомогою можна звернутися до співробітників відомства, які несуть службу у вашому населеному пункті або за номером 102.

  • 12 березня російські військові завдали авіаудару по Сумській області, в результаті постраждали двоє дітей та дорослий.
  • Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх заявив, що інформація про масований наступ РФ на Сумщину, яка розповсюджується в соціальних мережах, є фейком. Він наголосив, що мета такої дезінформації – викликати дестабілізацію та підвищити рівень паніки серед мешканців області.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *