Після ранкової атаки РФ у Києві виявили бойову частину ракети Х-101

Фото: t.me/dsns_telegram/26370

У Києві піротехніки ДСНС вилучили та знищили бойову частину ракети Х-101, яку було виявлено біля одного з будинків після ранкової масованої атаки РФ у Шевченківському районі столиці. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

– Правоохоронні органи спільно з рятувальниками евакуювали мешканців та безпечно вилучили ракету. Вони використовували спеціальну піротехнічну техніку, включаючи машину важкого типу ПМ-В. Завдяки цьому пристрою вдалося безпечно вивезти частину ворожої ракети із житлового району та знищити її, — йдеться у повідомленні.

  • Вранці 21 березня РФ завдала по Києву удару після паузи в 44 дні. Над містом збили 31 ракету, повітряна тривога у столиці тривала близько 3 годин. Внаслідок атаки постраждали 13 людей. У Подільському районі зафіксовано падіння уламків на нежитлову забудову та займання на трансформаторній підстанції. У Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Також було займання трьох автомобілів, горів приватний житловий будинок. У Святошинському районі зафіксовано ушкодження багатоповерхового житлового будинку. Уламки впали на 4-й поверх 9-поверхової будівлі, були пошкоджені вікна. Також було зазнав руйнувань Свято-Миколаївський храм на Татарці.
  • Крім того, внаслідок ракетної атаки по Києву постраждав склад онлайн-магазину Rozetka. На момент атаки на зміні перебувало 99 людей, вони не постраждали, оскільки перебували у бомбосховищі.

Фото Фото 21 Березня18:14

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *