Під Торецьким росіяни атакували евакуаційне авто парамедиків

Фото: t.me/mvs_ukraine

У середу, 3 липня, біля Торецька російські окупанти атакували автомобіль парамедиків, які займалися евакуацією мирних жителів. Про це повідомляє Telegram-канал Міністерства внутрішніх справ.

Поліцейські прибули на лінію фронту, щоб урятувати жінку з інсультом та її чоловіка. У цей момент ворожий снаряд потрапив до кабіни авто, поранивши двох парамедиків. На щастя, евакуйовані громадянами не зазнали поранень.

– Спалах, ударна хвиля, шквал уламків. Нам пощастило, що у нашій броньованій машині не заклинило двері – інакше ми згоріли б, – розповів парамедик Руслан Губанов.

У відомстві зазначають, що з початку повномасштабного вторгнення Руслан уже врятував понад 160 людей і не планує зупинятися. Обидва парамедики зараз проходять лікування і прагнуть якнайшвидше повернутися до служби.

  • 3 липня у Генштабі повідомили, що російські війська значно посилили активність на Торецькому напрямку. Крім цього, РФ сконцентрувала свої сили в районі Новоолександрівки на Покровському напрямку.
  • 25 червня голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін заявив, що в Торецьку оголосять примусову евакуацію через наближення російських військ і постійні обстріли.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *