Під час обстрілу Одеси пошкоджено Художній музей, водогін та низка житлових будівель

Фото: t.me/odeskaODA

Під час обстрілу Одеси ввечері 5 листопада пошкоджені житлові будинки  та серйозно постраждав Художній музей. П’ятеро людей отримали поранення, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

– 6 листопада Одеському національному художньому музею виповнюється 124 роки. Саме в ніч на 6 листопада російські нікчеми «привітали» нашу архітектурну пам’ятку ракетою, що влучила поруч. У будівлі пошкоджені стіни, вибиті деякі шибки та скло. Проводяться роботи з обстеження та фіксації пошкодження чергового обʼєкту в зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКОЮ, – зазначив Кіпер.

Обстріл Одеси ввечері 5 листопада. Фото: t.me/odeskaODA/3092

За даними мера міста Геннадія Труханова, попри пошкодження, все експонати музею збереглись. Він також повідомив про руйнування водогіну та низки будівель поряд з музеєм.

Комунальне підприємство “Одесміськелектротранс” повідомило про зміни у роботі трамвайних маршрутів через пошкодження інфраструктури. Так, трамвайний маршрут №7 буде йти від вул. Паустовського до вул. Чорноморського козацтва та від 16 станції Люстдорфської дороги до Тираспольської площі, маршрут №12 – від Слобідського ринку до Херсонського скверу, а маршрут №15 – курсуватиме між Слобідським ринком та Олексіївською площею.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *