Під час атаки Житомирщини отримали поранення 17 людей, пошкоджено півтисячі будівель

Під час атаки Житомирщини отримали поранення 17 людей, пошкоджено півтисячі будівель

Фото: chudniv-miskrada.gov.ua

Внаслідок масованої атаки дронами на Житомирщині отримали поранення 17 людей. Усі постраждалі перебувають у лікарні. Про це повідомляє пресслужба Чуднівської громади.

– З учорашнього ранку продовжуються роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації військового характеру. 19 липня 2023 року, під ранок, ворог атакував Чуднівську громаду дронами-камікадзе, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, під час масованого обстрілу росіянами в громаді отримали пошкодження 4 об’єкти критичної та 10 об’єктів соціальної інфраструктури. Також зруйновано понад 500 житлових будинків, господарських споруд, ліній електропередач, автомобілів. Попередньо встановлено, що сума збитків становить близько 8 мільйонів гривень.

– Наразі обстежено понад 90 домогосподарств, зареєстровано 3 заяви у системі “єВідновлення”, – зазначено у повідомленні.

Росіяни обстріляли Житомирську область зранку, 19 липня. Тоді ворог випустив по області дрони-камікадзе, внаслідок чого зафіксовано прильоти цивільними об’єктами.

Фото Фото 20 Липня21:04

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *