Після ударів по Одесі глава МВС доручив переглянути алгоритми роботи рятувальників

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко під час візиту до Одеси доручив детально проаналізувати нинішні інструкції реагування екстрених служб на надзвичайні ситуації та змінити алгоритм роботи з урахуванням оперативної обстановки. Про це повідомляє Telegram глави МВС.

– Провів в Одесі оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, територіальним командуванням Нацгвардії та Держприкордонслужби. Обговорили ситуацію із обстрілами в державі. Лише минулої доби ворог завдав 400 ударів по 10 регіонам країни. Екстрені служби системи МВС у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації. Водночас дав вказівку провести детальний аналіз існуючих інструкцій та за необхідності внести корективи до алгоритму роботи з огляду на оперативну обстановку, – розповів Клименко.

Також Клименко та голова Національної поліції Іван Виговський побували на місці ракетних ударів РФ по Одесі. Вони оглянули наслідки руйнувань у рекреаційній зоні обласного центру та поспілкувалися з представниками Сил безпеки та оборони. Окрім того, глава міністерства відвідав постраждалих, які проходять лікування у медичних закладах.

  • Російські окупанти під час обстрілів території України активно практикують завдання повторних ударів, коли на місцях вже працюють екстрені служби, рятувальники та медики, надаючи постраждалим допомогу та ліквідовуючи наслідки.
  • Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі в п’ятницю, 15 березня, загинула 21 особа. Серед них – колишній командир батальйону “Цунамі” Олександр Гостищев, колишній заступник мера Одеси Сергій Тетюхін, а також заступник начальника ГУНП, начальник управління превентивної діяльності в Одеській області Дмитро Абраменко.
  • В Одесі 16 березня оголосили День жалоби.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *