На Запоріжжі внаслідок російських ударів загинула дитина та двоє чоловіків

Фото: t.me/ivan_fedorov_zp/5666

Росіяни не припиняють чинити терор проти мирного населення України. Запоріжжя перебуває практично під цілодобовим ворожим ударом. Тау, лише за минулу добу, 22 березня, внаслідок ударів РФ в області загинули троє людей, серед них – дитина. Ще 29 людей зазнали поранень. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Він зазначив, що окупанти впродовж доби завдали 299 ударів по 12 населених пунктах області. Зруйновано 10 приватних будинків, пошкоджено понад 400.

– 20 ракетних ударів військовослужбовці РФ здійснили по Запоріжжю та Запорізькому району. Два авіаційні удари – по Роботиному та Малій Токмачці. 54 БПЛА атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку. 222 артудари завдано по території Гуляйполя, Оріхова, Роботиного, Новоандріївки, Малинівки, Малої Токмачки, Омельника, Левадного, Вербового та Червонодніпровки, – йдеться у повідомленні ОВА.

За словами Івана Федорова, впродовж доби до ОВА надійшло 325 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Постраждалим надають необхідну допомогу.

  • В ніч на 22 березня Росія атакувала українські міста, випустивши 151 ракету і дрони-камікадзе. Це найбільша російська атака на інфраструктуру та енергетику у цьому році. Відомо мінімум про п’ятьох загиблих – двох у Хмельницькому та трьох у Запоріжжі. 
  • Ввечері у четвер, 22 березня, вдруге за день ударила балістичною ракетою по Одеській області. В результаті зайнялася пожежа.

Фото: t.me/ivan_fedorov_zp/5666

Фото: t.me/ivan_fedorov_zp/5666

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *