На Закарпатті з Тиси витягли тіло хлопця, який намагався потрапити за кордон

Фото: dpsu.gov.ua

У вівторок, 5 березня, правоохоронці та прикордонники виявили у річці Тиса тіло людини без ознак життя. Як виявилося, загиблий був мешканцем Івано-Франківської області, який намагався незаконно потрапити до сусідньої країни, повідомляє пресслужба ДПСУ.

– Вранці під час патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення “Солотвино” виявив у Тисі тіло людини без ознак життя. До місця події прикордонники викликали співробітників ДСНС та поліції. Тіло дістали з води. Загиблим виявився мешканець Івано-Франківської області 2002 року народження, – розповіли у прикордонній службі.

У ДПСУ зазначили, що з початку повномасштабного вторгнення Росії до України на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону це вже 21 випадок виявлення загибелі людини під час спроби переплисти річку, по якій проходить кордон із Румунією.

  • Наприкінці лютого на кордоні з Молдовою затримали чотирьох ухилянтів, які обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб стати непомітними для тепловізорів.
  • Також прикордонники затримали чоловіка, який за підробленими документами намагався виїхати з країни до Угорщини. При цьому на кордоні він надав довідки про начебто смерть своєї дружини.
  • А на Одещині прикордонники врятували ухилянта, який хотів втекти за кордон, але мало не став жертвою вовків. Чоловік заліз на дерево, рятуючись від хижаків, і звернувся по допомогу до прикордонників.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *