На Вінниччині внаслідок пожежі загинула трирічна дитина

Фото: скрін відео facebook.com/dsnsvin

Ввечері 19 січня трагедія сталася у селі Лучинчик Вендичанської громади Могилів-Подільського району. До рятувальників о 20:18 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку. На той момент там було троє малих дітей, найменшу дівчинку. На жаль, врятувати не вдалося, повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Вдома без нагляду залишилося троє неповнолітніх дітей. Загорілося в одній із кімнат будинку, де знаходилася буржуйка. Як спалахнуло, старші діти – 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик одразу вибігли з помешкання на вулицю, а найменша, 3-річна дівчинка, на жаль, не встигла. Її врятувати не вдалося.

– Прибувши на виклик, бійці ДСНС о 21:28 пожежу ліквідували. Наразі, братик із сестричкою госпіталізовані до лікарні. Що ж стало причиною виникнення загоряння та загибелі малолітньої дитини, наразі встановлюється, – йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося дев’ять осіб та два спецавтомобілі. Надзвичайники вкотре звертаються до батьків –  за жодних обставин не залишати дітей без нагляду.

  • В одній із п’ятиповерхівок у Павлограді Дніпропетровської області мало не сталася трагедія 19 січня. Небайдужі перехожі помітили на підвіконні вікна на третьому поверсі двох малюків – орієнтовно двох-трьох років – і викликали рятувальників. 
  • У місті Самбір на вулиці Мілярській сталася пожежа в житловому будинку, внаслідок якої загинули літній чоловік та його маленька онука. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *