На Сумщині мер та голова військової адміністрації побилися біля меморіалу загиблим воїнам

Фото: скріншот

У місті Ромни Сумської області побилися голова Роменської військової адміністрації Денис Ващенко та мер міста Олег Стогній. Про це повідомляє телеканал ” Новини еспресо “.

Конфлікт керівників міста стався біля меморіалу загиблим військовим, який родичі бійців вимагали перенести. Мер казав, що це неможливо, а голова військової адміністрації спочатку спробував схопити мера за руку та вимагав “не кричати на людей”. Потім почалася бійка.

Пізніше Ващенко записав відео, пояснивши свою поведінку. За його словами, батьки загиблих прийшли на Алею Слави, щоб встановити вазони з квітами, оскільки міська влада “ігнорує їхнє прохання”. За словами Ващенка, мер почав викидати інструменти та ображати батьків загиблих, а також стверджував, що він вирішуватиме, що можна робити, а що ні.

Свою версію подій розповів Стогній. За його словами, вранці біля Алеї Слави розпочалися невідомі будівельні роботи та масове скупчення людей.

– Я, як міський голова, вийшов поцікавитись, що копають біля дошки загиблих воїнів, оскільки ніхто жодних дозволів на проведення земельних робіт не отримував. Як виявилось, політичну акцію очолював начальник військової адміністрації, який, користуючись службовим становищем, повідомив, що їм дозволи не потрібні і вони самі розберуться. Надалі у своїх діях пан Ващенко допустив відвертий напад на мене особисто та на робітницю виконкому, – зазначив мер.

За його словами, жінка госпіталізована та отримує медичну допомогу. Це все зафіксовано на відео, яке він передав правоохоронцям разом із відповідною заявою.

  • Раніше в Тетіїві Київської області між двома неповнолітніми дівчатами виник конфлікт, що вийшов за межі словесних образ. У соцмережі з’явилося відео, на якому одна з дівчат під час колотнечі завдавала інший удари ногою по голові, коли та вже лежала на землі.
  • На початку грудня 2023 р. студенти старших курсів Червоненського вечірнього професійного училища (Львівщина), використовуючи боксерські рукавички, побили першокурсників, нібито “присвячуючи” їх у студенти.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *