На Прикарпатті пасажирський поїзд зіткнувся з легковиком

Фото: facebook.com/dsns.if

У селі Ямниця на Івано-Франківщині 20 січня зіткнулися легковий автомобіль та пасажирський потяг. Травми отримав один чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

Аварія сталася на нерегульованому залізничному переїзді. Рятувальники, що прибули на місце події, за допомогою гідроінструменту деблокували постраждалого чоловіка з автомобіля та передали медикам. Також на місці ДТП надзвичайники від’єднали клеми акумуляторної батареї транспортного засобу, аби автомобіль не загорівся.

  • у листопаді минулого року водій легкової автівки Skoda Octavia на залізничному переїзді зі світлофором поїхав на заборонений сигнал і в’їхав у дизельний потяг № 701 сполучення «Чернівці – Львів». Внаслідок зіткнення пошкоджено паливні баки потяга. На щастя, витік дизельного пального не призвів до займання, жертв та постраждалих, але залізниця вимагатиме компенсацію.
  • Київрада перейменує станції міської електрички. Вони були напрацьовані ще у грудні 2022 року в робочій групі спільно з Укрзалізницею. Після цього за них проголосували у застосунку “Київ Цифровий”.

Фото: facebook.com/dsns.if

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *