На Прикарпатті озброєний чоловік напав на АЗС

Фото: facebook.com/frankivsk.police

У місті Долина на Прикарпатті поліцейські затримали чоловіка, який з ножем та пістолетом скоїв напад на АЗС. Як повідомили в пресслужбі області, нападник приїхав на автозаправку на своєму автомобілі.

Спочатку грабіжник забрав мобільний телефон у оператора, погрожуючи предметом, схожим на пістолет. Потім підійшов до касової зони, витягнув предмет схожий на ніж та спрямував на жінку – касира і змусив віддати йому всі кошти з каси – понад 10 тисяч гривень. Після цього покинув місце злочину.

Злодія затримано. Фото: facebook.com/frankivsk.police

Грабіжника затримали за декілька годин. Його спіймали в селі Пійло, що у Калуському районі.  Затриманому 37 років. При огляді транспортного засобу поліцейські виявили викрадені грошові кошти, ніж та пістолет, якими погрожував розбійник.  Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Калуша вже оголосили затриманому підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід.

Злодія затримано. Фото: facebook.com/frankivsk.police

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *