На Львівщині спалили героїну, замаскованого під рис, на понад 2 млрд гривень

Фото: lviv.gp.gov.ua

У Львівській області за участі прокурорів знищили вилучений раніше героїн загальною масою понад одну тонну. Його вартість за цінами чорного ринку становила понад 2,3 млрд грн. Про це повідомляє прокуратура Львівщини.

– Попередньо за публічного обвинувачення Львівської обласної прокуратури чотирьох громадянин Туреччини визнано винними у контрабанді вказаного наркотичного засобу в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 КК України). Зокрема з Пакистану транзитом через Україну до країн Європейського Союзу, – йдеться у повідомленні.

Понад тонну героїну злочинці з Туреччини доставили у морський порт Одеської області. Потім товар замаскували у мішки з рисом, аби безперешкодно перевезти у Львів. Проте тут їх затримали правоохоронці.

Фото Фото 14 Серпня15:29

  • У липня 2023 року у Дніпрі затримали банду, яка у промислових масштабах виготовляла та продавала наркотики, у тому числі у прифронтових районах. Гроші відмивали через туристичний бізнес у Львівській області.
  • 14 липня 2023 року співробітники ДБР та Нацполіції викрили канал постачання еквадорського кокаїну до України. Затримано колишнього правоохоронця під час збуту 3,3 кг кокаїну на 135 тисяч доларів США.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *