На Київщині поліцейські влаштували погоню за п’яним лихачем, який наїхав на правоохоронця

Фото: https://t.me/kyivregionpatrolpolice

На Київщині місцеві правоохоронці затримали і вже повідомили про підозру нетверезому водієві, який тікаючи від правоохоронців, скоїв наїзд на одного з них. Про це повідомляє поліція Київської області.

– У вечірній час, під час служби, працівники відділу реагування патрульної поліції виявили на легковику правопорушника, який проігнорував знак обов’язкової зупинки перед залізницею. Співробітники поліції включили проблискові маячки та гучномовець із вимогою зупинитися, але водій продовжував рух. Згодом утікач виявив неуважність, що призвела до занесення його автомобіля на 360 градусів із частковою зупинкою. Поліцейські підбігли до водія, подаючи команди вийти з автомобіля. Один із правоохоронців блокуючи рух, ставши перед легковиком, але водій скоїв наїзд на працівника поліції, що впав на капот, і таким чином продовжив рух, ігноруючи команди поліцейських зупинити транспортний засіб, – розповіли правоохоронці.

Після цього нетверезий автомобіліст виїхав на автошлях Київ-Одеса і проїхав близько 3 кілометрів. Спільно із місцевими жителями водія зупинили поліцейські. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. В організмі зловмисника виявили 1,04 проміле алкоголю.

Затриманому повідомили про підозру за умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу легень або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків. Тепер водієві загрожує до 5 років ув’язнення.

  • Наприкінці грудня у Чернівцях було затримано п’яного водія маршрутки, який порушував правила дорожнього руху та возив людей. Доза алкоголю у його крові перевищувала норму в 11 разів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *