На Івано-Франківщині внаслідок пориву нафтопроводу постраждало три особи

На Івано-Франківщині після пориву нафтопроводу госпіталізували шість осіб з опіками

Фото: t.me/blacklist2477

В Івано-Франківській області внаслідок пориву нафтопроводу постраждало три особи. Вогонь  розповсюдився на приватний будинок. Про це увечері 30 вересня повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

– О 17:00 поблизу с. Стримба Надвірнянського району, стався порив нафтопроводу (діаметром 150 мм) з послідуючим розлиттям нафтопродуктів вздовж потічка на площі 100 м кв. та горінням,  з розповсюдженням вогню на приватний будинок. За попередньою інформацією постраждало 3 особи, — йдеться у фейсбуці ДСНС України.

Наразі засувки на нафтопроводі перекриті, на місці працюють рятувальники, додали в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Оновлення!

О 17:54 рятувальники ліквідували пожежу розлитих нафтопродуктів та допоміжної споруди, що сталася внаслідок пориву нафтопроводу. Кількість постраждалих зросла до шести осіб. Двох дітей госпіталізували.

Голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович розповів у своєму фейсбуці, що госпіталізовано п’ять людей з опіками. 

26 вересня у Лубнах на Полтавщині вибухнув підземний газопровід високого тиску. Аварійна ситуація сталася на компресорній станції, що обслуговується Укртрансгазом.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *