На Харківщині під російський обстріл потрапили медики

Фото: t.me/mozofficial

Чергова бригада медиків екстреної медичної допомоги потрапила під обстріл терористів на Харківщині. Про це повідомили в телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я України.

– Швидка прибула на виклик до 17-річної дівчини, коли село атакували. В момент атаки медики проводили огляд в приміщенні, тому змогли вберегтися. На жаль, не обійшлося без постраждалих серед цивільних. Поранень зазнали вагітна жінка, дитина та чоловік, – зазначили у відомстві.

В міністерстві додали, що попри значні пошкодження реанімобіля – медики змогли евакуювати постраждалих, зараз їм надається вся необхідна допомога. Та додали, що вчергове рятувати життя медикам допомагає техніка від United24.

Харківщина. Постраждале від російського обстрілу авто “екстренки”. Фото: t.me/mozofficial

  • 16 червня Росія вдарила по Харкову пізно ввечері. Внаслідок ворожої атаки руйнування пошкоджено один з корпусів відпочинкового комплексу. За попередніми даними, Росія вдарила КАБом. 
  • 11 червня Терехов заявив, що харківська влада не планує оголошувати повну чи часткову евакуацію населення попри посилення російських обстрілів.  

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *