Миколаївські школярі станцювали вальс у дворі руйнівної гімназії – Новини на KP.UA

Миколаївські школярі станцювали вальс у дворі руйнівної гімназії

Фото: Суспильне

У п’ятницю, 2 червня, у Миколаєві випускники 9-го та 4-го класу станцювали вальс у дворі своєї гімназії, зруйнованої російськими військами 28 липня минулого року. Про це пише ” Суспільне “.

Діти пережили рік дистанційного навчання, повітряні тривоги, блекаути. При цьому учні миколаївської гімназії №49 змогли завершити навчальний рік, каже директор закладу Людмила Славінська.

– 156 здобувачів освіти миколаївської гімназії №49 завершили навчальний рік успішно. Плануємо перейти у очний режим. Плануємо, що нас закріплять за іншою школою і я вважаю, що ми маємо згуртуватися разом і працювати далі. все залежить, коли закінчиться війна, – розповіла директорка.

Класна керівниця 9-го класу Катерина Чупенко готувала вальс разом із дітьми. За її словами, гімназія була не просто роботою, а натхненням.

– Це був клас мого 9 випускного класу. На жаль, там залишилися ті речі, які я готувала для того, щоб подарувати їм цього дня. Щоразу, коли вони приходили до школи, щось забували. Там окуляри, зарядку від телефону, я все це збирала. І кожного вересня ми з ними писали листи, наші мрії та взагалі листи собі на майбутнє. Для того, щоб під час нашого випускного зачитати їх, — каже Катерина Чупенко.

Випускники Миколаївської гімназії №49 танцюють вальси. Фото: Суспільне

Випускники Миколаївської гімназії №49 танцюють вальси. Фото: Суспільне

За словами вчителя, лише завдяки ЗСУ вони закінчили цей рік. Навчалися дистанційно, але завдяки вчителям пройшли цей важкий шлях. Вона вірить у те, що школу незабаром буде відновлено, а війна завершиться справедливою перемогою України.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *