Любов Янас, відома телеведуча та театрознавець, загинула під час пожежі у Львові

Фото: facebook.com/monologifest

Увечері 31 травня під час пожежі у власній квартирі загинула львівська телеведуча та театрознавець Любов Янас. Про це повідомила актриса “Театру у кошику”, заслужена артистка України Лідія Данильчук.

– Ще одна втрата… Сьогодні вночі під час пожежі у власній квартирі загинула Любов Янас. Відома телеведуча художніх програм львівського телебачення, театрознавець, педагог, друг та шанувальниця нашого театру, – написала вона.

 

Як пише ” УП. Життя ” з посиланням на коментар начальника відділу зі зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю служби Віталія Туровцева, про спалах рятувальникам повідомили сусіди. На момент прибуття пожежників до місця події з помешкання вибивалося полум’я. Сходова клітка була заповнена димом. Співробітники служби виявили у приміщенні тіло 63-річної власниці. Рятувальники вивели з будівлі шістьох мешканців будинку, тож внаслідок пожежі більше ніхто не постраждав.

  • 28 травня на 64-му році життя помер директор інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна” Олександр Мартиненко.
  • 12 травня у боях із російськими загарбниками у Харківській області загинув активіст та директор Менського краєзнавчого музею Віталій Крутий.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *