Колишній одеський депутат передав службі охорони РФ колекцію раритетних авто

авто />

Фото: facebook.com/Одеська Обласна Прокуратура

Колишній депутат Одеської міськради передав Федеральній службі охорони РФ колекцію раритетних автомобілів. Правоохоронці оголосили йому підозру, повідомляє Одеська обласна прокуратура.

– Колишньому депутату Одеської міськради заочно повідомлено про підозру у допомозі державі-агресорові (ч. 1 ст. 111-2 КК України). За даними слідства, ексдепутат співпрацював із представниками федеральної служби охорони Росії. Він передав колекцію раритетних автомобілів для експонування на виставці Музейно-виставкового технічного центру Автомобільно-мотоциклетного клубу федеральної служби охорони російської федерації в Москві, – розповіли в прокуратурі.

Спецслужби РФ використовували автомобілі у пропагандистській діяльності шляхом формування культу величі Росії, позитивного ставлення громадян до влади та силових структур та мотивації молоді до проходження військової служби за контрактом. В переданную коллекцию вошли восемь коллекционных автомобилей: ПАКАРД TWELVE, 1936 года, ЗИС 110 Б, 1947 года, ЗИЛ 111А, 1966 года, ЗИЛ 111 Г, ЗИЛ 111 Д, 1966 года, ЗИС 115, ЗИС 115 ЗИЛ 41041, 1998г. За активну співпрацю з країною агресором “одеський депутат” систематично отримував позитивні відгуки від представників політичної еліти ворога, а також був нагороджений грамотою від генерала ФСТ Росії.

  • Раніше підозру оголосили поп-рок-музиканту Олексію Піддубному, відомому під псевдонімом Джанго. Артист є уродженцем України, але має російське громадянство та активно виправдовує збройну агресію РФ проти нашої країни.
  • Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Шуфрича. Його підозрюють у фінансуванні Росгвардії у тимчасово захопленому Криму. За матеріалами справи, цей зловмисник відповідав за юридичні аспекти правочину.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *