Кількість постраждалих внаслідок удару РФ по Сумах зросла до 29, двоє загиблих

Фото: facebook.com/sumska.oda

У Сумах зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного удару російських військ 7 березня. Поранення отримали 26 мирних громадян. Ще двоє людей загинули. Про це повідомляє Facebook-сторінка Сумської обласної військової адміністрації (ОВА).

– 26 постраждалих осіб. 6 осіб наразі перебувають у медичних закладах. 2 загиблих осіб. Внаслідок удару було пошкоджено приміщення школи, центральної міської лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей, – розповіли ОВА.

Медустанова продовжує роботу незважаючи на те, що частину приміщень частково зруйновано, зазначили у відомстві. Електропостачання, теплопостачання, центральне водопостачання та водовідведення відновлено.

  • 7 березня Сумська ОВА заявила про те, що ворог запустив ракети по місту, внаслідок чого було пошкоджено цивільну інфраструктуру.
  • Увечері цього ж дня голова ОВА Володимир Артюх розповів про те, що до медичних закладів звернулися 4 людини, а загалом постраждали близько 10 осіб. Однак пізніше стало відомо, що кількість постраждалих зростає.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *