Жертвами удару РФ по Україні 29 грудня стали 18 людей

Фото: t.me/ermaka2022

Станом на 13:00 Міністерство внутрішніх справ підтвердило загибель 18 людей під час найбільшої з початку війни російської атаки. У Києві загинули троє людей, у Дніпрі — пʼятеро, в Одесі — двоє, в Запоріжжі — четверо, у Харкові — троє.

– Станом на 13.00 зафіксовано 51 ворожий обстріл. Внаслідок атаки ворога пошкоджені житлові будинки та об’єкти цивільної інфраструктури. Поліцейські разом з рятувальниками та нацгвардійцями ліквідовують наслідки атаки ворога, надають допомогу людям, – повідомили у МВС.

Дніпро: п’ять осіб загинули та 28 – отримали поранення. Серед загиблих – дитина та поліцейський.

У Харківській області – 3 людини загинули, 13 мирних мешканців отримали поранення.

На Запоріжжі внаслідок ракетних ударів російської армії пошкоджено багатоповерховий будинок, АЗС, гаражний кооператив. Чотири людини загинули, 12 поранені.

В Одеській області загинуло двоє людей, 27 – отримали поранення внаслідок влучань у житлові будинки. Під завалами можуть перебувати люди.

На Львівщині внаслідок ракетних ударів пошкоджено багатоквартирний будинок та цивільну інфраструктуру. Пошкоджені 13 житлових будинків, будівлі двох навчальних закладів, а також транспортні засоби. Унаслідок російських обстрілів одна людина загинула, 24 — були поранені.

У Києві загинули троє людей, 22 – травмовані. Також поранення отримала одна людина в Київській області.

Фото Фото 29 Грудня14:37

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *