Харків’яни після удару Росії по телевежі все ще залишаються без ТВ-сигналу

Фото: t.me/synegubov

Ввечері у понеділок, 22 квітня, російські окупанти влучили ракетою Х-59 по харківській телевежі. Внаслідок обстрілу в Харкові та найближчих населених пунктах відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

– Загальна висота вежі до влучання — 250 метрів. Удар був на висоті близько 140 метрів. Пошкоджені технічні приміщення. Фахівці аналізують ступінь пошкодження телевізійного оладнання, – зазначив голова області.

За його словами, харків‘яни можуть підключати кабельне та супутникове ТБ. Радіо, інтернет та мобільний звʼязок працюють.

Росія вдарила ракетою Х-59. Фото: t.me/synegubov

  • Удар стався о 16:35. Люди перебували в укритті, то ж постраждалих немає. 
  • Росія останнім часом збільшила кількість обстрілів Харкова та б’є по місту ракетами, а також авіаційними бомбами. В обласному центрі серйозно пошкоджена критична інфраструктура, виникають перебої з електропостачанням. 
  • Мер міста Ігор Терехов раніше заявив, що Харків ризикує стати другим Алеппо, якщо американські політики не проголосують за нову військову допомогу, щоб допомогти Україні отримати протиповітряну оборону. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *