Дві людини загинули під час ранкового обстрілу середмістя Херсона

Фото: t.me/phogovua

Дві людини загинули в центрі Херсона під час ранкового обстрілу міста російськими окупантами. Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура у телеграм-каналі.

– За даними слідства, 5 грудня близько 09:00 ранку армія рф з артилерійської зброї вкотре обстріляла середмістя Херсона. Внаслідок обстрілу загинув 48-річний чоловік та жінка, її особа встановлюється, — розповіли у відомстві.

Важко пораненого 59-річного чоловіка госпіталізували. Усі троє в момент обстрілу перебували на вулиці. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін написав у своєму фейсбуці, що лікарі констатувати смерть двох людей на місці.

Оновлення!

Унаслідок влучання російського снаряда у медзаклад легкі поранення отримали двоє лікарів, повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Напередодні пізно увечері російські окупанти завдали ракетних ударів по Херсону з ЗРК С-300. Руйнувань зазнала будівля кінотеатру, загорівся центр видачі гуманітарної допомоги, пошкоджено три багатоповерхівки.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *