До чотирьох осіб зросла кількість загиблих внаслідок удару по Краматорську і Слов’янську (ОНОВЛЕНО)

Фото: t.me/VadimFilashkin_donoda/947

Ввечері 17 лютого російські терористи масовано обстріляли Краматорськ та Слов’янськ Донецької області. У Краматорську під ударом росіян опинився житловий сектор – знищені дві оселі, понад 20 будинків пошкоджені. У Слов’янську росіяни поцілили по місцевій школі. У її приміщенні базувалася соціальна їдальня, вона зруйнована. Станом на 11:00 18 лютого розбір завалів завершили. Рятувальники деблокували тіла чотирьох осіб. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

– У Слов’янську під час удару в охопленій вогнем будівлі школи знаходився сторож. Ймовірно, його тіло вранці 18 лютого виявили серед завалів рятувальники. У Краматорську мішенню для російського удару став приватний житловий будинок, де перебували троє цивільних. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 46-річна мати та її 23-річний син – їх тіла деблокували. У ході пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака, – йдеться у повідомленні.

Крім того, до лікарні доставлено подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі – це чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина.

  • Вдень у суботу, 17 лютого, російські окупаційні війська за 10 хвилин скинули на Куп’янськ 12 керованих та фугасних авіабомб. Є влучення у житлові будинки, зокрема двоповерховий, багатоквартирний. Є постраждалі та люди під завалами.
  • У ніч проти суботи росіяни також обстріляли Куп’янськ. Тоді постраждали 71-річна жінка та 75-річний чоловік. 

Фото Фото 18 Лютого11:21

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *