Чоловік у Кривому Розі вистрілив із РПГ у багатоповерхову будівлю

Фото: dp.npu.gov.ua

У Кривому Розі чоловік вистрілив із ручного протитанкового гранатомета у багатоповерхову будівлю. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Наполіції у Дніпропетровській області.

– 25 січня близько 5 ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у будинку Тернівського району міста. Невідома людина випустила ракету із гранатомета, пошкодивши кілька квартир, — йдеться у повідомленні.

За інформацією від “Першого Криворізького”, у момент вибуху у квартирі перебувала молода жінка з маленькою дитиною — хлопчиком від року, і вони не постраждали.

На місці інциденту діють представники управління поліції Криворізького району, спеціалісти з розмінування та оперативна група для розслідування.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею 296 частини 4 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вживаються заходи щодо затримання особи, підозрюваної у скоєнні хуліганських дій.

  • На початку місяця РФ обстріляла Кривий Ріг, внаслідок обстрілу було пошкоджено торговий центр та понад двадцять приватних будинків. Чотири особи отримали поранення різного ступеня тяжкості, одна жінка загинула.
  • Крім того, на техогляді у Кривому Розі виявили гранату в автомобілі KIA. Майстер СТО спочатку прийняв її за муляж, але, помітивши висмикнуту чеку, викликав поліцію.

Фото Фото 25 Сiчня13:41

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *