Через снігопад на Одещині рятувальники витягують із заметів автобуси з пасажирами та карети “швидких”

Фото: t.me/mvs_ukraine/32004

Рятувальники та поліція продовжують ліквідовувати наслідки негоди в Одеській області. Станом на 13:30 здійснили вже 30 виїздів, до поліції надійшли повідомлення про понад 48 ДТП. Про це повідомляють ДСНС та Національна поліція.

– З заметів продовжують звільняти автомобілі.  Від ДСНС наразі залучено 32 одиниці техніки та 110 рятувальників, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Довелося вивільняти із снігових заметів карету “швидкої”, у якій була вагітна жінка. Авто супроводжували підрозділи ДСНС до медзакладу. Наразі вона народжує в лікарні.

Також біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

Окрім того, з’їхали з дороги декілька автобусів з пасажирами. Зокрема біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус “Варна – Київ” з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав. Поліція та ДСНС евакуювала людей з них. А на трасі біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій, на щастя не постраждав. Наразі рух трасою сполученням Київ – Одеса обмежено, а трасою Одеса – Рені перекритий повністю.

Негода накриває південь України. В Одеській та Миколаївській областях через шквальний вітер та сильні снігопади вже знеструмлені десятки населених пунктів та перекриті магістральні траси для руху автомобілів.

Фото Фото 26 Листопада14:23

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *