Через російську атаку у Бериславі загинула 56-річна жінка, коли прийшла годувати собак

Фото: npu.gov.ua

Впродовж минулої доби поліція зафіксувала 13 воєнних злочинів російських окупантів проти мирного населення правобережжя Херсонщини. Обстрілювали область з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, авіації та БпЛА. Під вогнем опинилися об’єкти цивільної та житлової інфраструктури у Бериславському, Каховському та Херсонському районах. Є загиблі мирні мешканці. Про це повідомила Національна поліція.

Ворог вкотре завдав авіаційних ударів по житлових кварталах Берислава та Козацького Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб у Бериславі пошкоджено щонайменше 17 будинків та загинула 74-річна жінка. У Козацькому зафіксовано влучання у зерновий комплекс.

Також у Бериславі під час розбирання завалів зруйнованого російською бомбою будинку виявили тіло жінки. Поліцейські встановили її особу. Це 56-річна місцева жителька, яка доглядала за вказаним будинком і на момент авіаційного удару прийшла годувати собак.

У Золотій Балці внаслідок артилерійського обстрілу військами РФ значно пошкоджено два будинки. Господарів в той час вдома не було, тож обійшлося без постраждалих.

У Херсоні під ворожим обстрілом опинилися центр, Корабельний та Дніпровський райони, дачні ділянки уздовж Дніпра та передмістя. В обласному центрі пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, подекуди виникали пожежі.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини. За минулу добу поліція відреагувала на 280 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

У ЗСУ важливий успіх на лівобережній частині Херсонщини. Українці, форсувавши Дніпро, зуміли закріпитися в населеному пункті Кринки, повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW) у своєму аналізі ситуації на українських фронтах за 20 жовтня.

Фото Фото 21 Жовтня14:00

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *