Аби незаконно потрапити до Польщі, чоловік зістрибнув з потяга та зламав ногу і розбив голову

Фото: facebook.com/DPSUkraine

До чого лише не вдаються ухилянти, аби незаконно потрапити за кордон. Цього разу поблизу кордону із Польщею прикордонники виявили травмованого чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон і вистрибнув із потяга. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники виявили чоловіка зі зламаною ногою та розбитою головою біля залізничної колії за 2 км від кордону з Польщею. З собою мав туристичне спорядження – спальник каремат, трекінгові кросівки, дощовик тощо.

– Вже після надання медичної допомоги він розповів, що зістрибнув з потяга Київ-Чоп, як йому це порадили в одному з анонімних Telegram-каналів. А щоб незаконно перетнути кордон, запасся туристичним спорядженням. Натомість «подорож» завершилася в кареті швидкої допомоги, яку йому викликали прикордонники. Також стрибунця-невдаху притягнули до адмінвідповідальності, – йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/DPSUkraine

  •  29 червня українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався потрапити за кордон, прикинувшись морським піхотинцем. 
  • 21 червня рекордну групу ухилянтів затримали в селі Обжили Подільського району. В одному мікроавтобусі нарахували 47 людей. Ухилянтів, старших 25 років, доставили до ТЦК. Це мешканці Київської, Харківської, Дніпропетровської, Рівненської, Миколаївської, Херсонської та Одеської областей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *