Зеленський відвідав поранених українських військових у лікарні Харкова

Фото: President.gov.ua

Український лідер Володимир Зеленський під час поїздки до Харкова у понеділок, 19 лютого, відвідав українських військовослужбовців, які проходять лікування після поранень. Про це інформує Офіс президента.

– Дякую вам, хлопці, за все, що ви зробили та робите. Я вам дуже вдячний. Бажаю одужання та перемоги. Дякую за службу, – сказав президент.

Зеленський вручив воїнам державні нагороди – ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та “За мужність” ІІІ ступеня. Він також поспілкувався із медичним персоналом закладу, запитав про потреби лікарні та забезпечення.

Зеленський провів військовослужбовців, які проходять лікування після поранень. Фото: president.gov.ua

За самовідданість та високий професіоналізм, виявлені у захисті України, глава держави нагородив лікарів та інших медичних працівників закладу орденами Данила Галицького та “За мужність” ІІІ ступеня. У ході відвідин Зеленський оглянув реанімаційне відділення. Йому показали нові ліжка для опікових хворих, розповіли про ефективне використання апаратів гострого діалізу.

  • 19 лютого Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військ на Куп’янському напрямі.
  • Минулого разу Володимир Зеленський відвідував позиції українських військ на Куп’янському напрямі три місяці тому, 30 листопада 2023 року. Тоді про ситуацію на передовій доповідав Олександр Сирський – на той час командувач Сухопутних військ, а нині головнокомандувач ЗСУ.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *