Зеленський відвідав церемонію випуску Нацуніверситету оборони – Новини на KP.UA

Зеленський відвідав церемонію випуску Нацуніверситету оборони

Фото: President.gov.ua

Український лідер Володимир Зеленський взяв участь у церемонії випуску курсантів Національного університету оборони. Президент побажав їм успіху у їхніх подальших життєвих кроках та у захисті країни. Про це пише Телеграм-канал президента.

– Сьогодні наше військо стає ще міцнішим. Сьогодні ще сильнішою стає Україна. І я радий особисто бути присутнім при цьому – на урочистій церемонії випуску слухачів Національного університету оборони України. 317 сильних офіцерів. Ваш випуск проходить у складні та визначальні часи для нашої держави, час, коли ми ведемо повномасштабну та завзяту боротьбу проти російських ворогів, російських загарбників, у часи, коли Україна та кожен із нас робить важливі кроки, – сказав він.

Зеленський наголосив, що більшість нинішніх випускників чудово знають, що таке війна, до університетських аудиторій вони прийшли з великим бойовим досвідом, а після сьогоднішнього випуску знову вирушать на фронт. Він зазначив, що на них покладено священну місію – звільнення рідної землі від російських окупантів.

– Фактично це три глобальні кроки, і я хочу побажати вам, щоб усі вони були для вас та для нашої України вдалими, – наголосив Зеленський. – Перший крок – це крок наступу, крок до знищення ворога та звільнення України, крок до свободи та перемоги. Я бажаю вам, щоб цей крок став рішучим та успішним для всіх вас… Другий крок – це крок додому, повернення переможців у рідні будинки. Я бажаю, щоб цей крок вдався вам за найважливішим принципом: повертайтеся з перемогою, повертайтеся живими. І третій крок – наш спільний крок у майбутнє, крок до відновлення української землі, – наголосив Зеленський.

Раніше Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головною темою для обговорення стало просування наших військових на напрямках “Хортиця” та “Таврія”. Він також подякував українським захисникам за деокупацію наших населених пунктів та поповнення обмінного фонду російськими солдатами. Також глава держави наголосив на просуванні ЗСУ на Бахмутському напрямку.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *