Зеленський про відставку Лапутіної: посилення політики ветеранів – питання управління

Фото: President.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 5 лютого прокоментував звільнення міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної. За його словами, у політиці ветеранів потрібна нова енергія та лідерство. Про це він повідомляє пресслужба президента.

– Обговорили із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем посилення політики героїв – політики ветеранів. Кроки, які впораються з проблемами у цій сфері та додадуть впевненості нашим людям. Кроки перезавантаження – і не лише у цьому напрямку. За всієї поваги до пані міністра це питання виключно менеджменту. Україні потрібна сила, свіжа енергія та достатнє лідерство у кожній сфері. Ми маємо перемогти у цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо, – сказав Зеленський.

Верховна Рада призначила Юлію Лапутіну на посаду міністра у справах ветеранів 18 грудня 2020 року. 25 березня 2020 року вона отримала звання генерал-майора та стала другою жінкою-генералом в історії незалежної України. А у грудні 2020 року її призначили міністром у справах ветеранів України.

 

  • 5 лютого міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна подала заяву про відставку з посади. 
  • 4 лютого президент Володимир Зеленський заявив, що розмірковує над тим, щоб замінити низку керівників вищої ланки

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *