Зеленський про санкції: Не повинно залишитись зв’язку цих людей з Україною

Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський, говорячи про новий пакет санкцій, зазначив, що влада не залишить жодного зв’язку з Україною для людей, які у різний спосіб допомагають російському терору. Про це глава держави сказав у своєму вечірньому зверненні.

– Введено в дію кілька рішень РНБО щодо санкцій. Майже 40 російських юридичних та понад 100 фізичних осіб. Зокрема, ті, хто причетний до викрадення та депортації українських дітей із окупованої території. А також особи, які у різний спосіб допомагають російському терору проти України. Посилює тиск нашої держави на них. Кожен із них має відповідати за те, що наробив, і жодного зв’язку цих людей з Україною ми не залишимо, – зазначив він.

Раніше Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти низки фізичних та юридичних осіб. У списку санкцій, зокрема, прізвища Дмитра Сабліна, Дмитра Святаша, Дмитра Табачника, Юрія Кота, Миколи Азарова, Сергія Аксьонова, Олега Царьова. Крім того, список санкцій налічує 37 юридичних осіб, які, ймовірно, причетні до депортації українських дітей з окупованих територій. Також під санкції потрапила уповноважений РФ із прав дитини Льва-Бєлова.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *