Зеленський прибув до Саудівської Аравії

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Володимир Зеленський прибув до Саудівської Аравії. Про робочий візит президент України повідомив у своїх соціальних мережах. За словами глави держави, на порядку денному стоять три головні питання, зокрема повернення полонених і депортованих осіб.

– Прибув до Саудівської Аравії, щоб продовжити наш регулярний діалог із Його Високістю Спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом. Тема номер один – Формула миру. Торік у Джидді ми провели результативну зустріч на рівні радників щодо її реалізації. Нині впритул наблизилися до проведення першого Саміту миру й розраховуємо на продовження активної підтримки з боку Саудівської Аравії. Тема номер два – повернення полонених і депортованих осіб. Лідерство Саудівської Аравії вже сприяло звільненню наших людей. Впевнений, що й ця зустріч принесе результати, – написав Зеленський.

Третьою темою переговорів у Саудівській Аравії стануть перспективні напрями економічної співпраці та участь країни у відбудові України.

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

  • Це перша закордонна поїздка президента Володимира Зеленського після того, як він у середині лютого взяв участь у Мюнхенській конференції з безпеки.
  • Минулого разу Володимир Зеленський відвідував Саудівську Аравію у травні 2023 року.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *