Зеленський показав наслідки російських атак

Зеленський показав наслідки російських атак: Україні потрібен повноцінний повітряний щит

Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський після чергових масованих атак російських військ заявив, що Україні потрібний повноцінний повітряний щит. За його словами, лише так можна перемогти російський ракетний терор. Про це він написав у Telegram.

– Ми вже показали, що можемо збивати навіть російські ракети, якими терористи особливо хвалилися. Завдяки допомозі партнерів та наданим Україні системам ППО наші захисники неба врятували тисячі життів. Але для всієї нашої території, для всіх наших міст та громад потрібно більше систем протиповітряної оборони. Світ не має звикнути до російського терору – треба перемогти терор. І це може бути!, – зазначив президент.

Росія кілька днів поспіль тероризує південь України нічними обстрілами. У ніч на 23 липня російські окупанти здійснили чергову комбіновану атаку по Одесі та області із застосуванням крилатих ракет типу “Онікс”, Х-22 та “Калібр”. Внаслідок обстрілів загинула одна людина, ще мінімум 22 – отримали поранення. Щонайменше 25 пам’яток архітектури в історичному центрі Одеси, що знаходиться під захистом ЮНЕСКО, пошкоджено.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *