Зеленський подякував Німеччині за Patriot та анонсував посилення ППО від США

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що Україна вже одержала нову систему Patriot від Німеччини. Але на цьому посилення нашого ППО не закінчується – незабаром очікується нова допомога від Штатів. Про це президент сказав у своєму традиційному вечірньому зверненні.

– Перший пункт, над яким ми працюємо – це посилення ППО у нашій державі. Ми маємо сильні результати. Сьогодні в Україні запрацювала нова система. Дякуємо нашим німецьким партнерам! І окремо отримали посилення від США, – зазначив Зеленський.

Президент також висловив упевненість, що саміт НАТО також дасть Україні відповідні результати. Він зазначив, що Україна вдвічі має посилити своє ППО протягом літа.

  • 1 липня Володимир Зеленський заявив, що військові готують рішення, щоб збільшити втрати російських окупантів у техніці та логістиці.
  • 29 червня український лідер Володимир Зеленський, реагуючи на нещодавні обстріли житлової багатоповерхівки у Дніпрі, запевнив, що в Україні вже триває підготовка нових рішень для захисту громадян від російського терору та обстрілів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *