Уламки корабля Новочеркаськ розлетілися Феодосією після атаки ЗСУ

Фото: twitter.com/bayraktar_1love

Уламки великого десантного корабля “Новочеркаськ” Чорноморського флоту ВМФ Росії розлетілися по всьому окупованому місту після ракетної атаки ЗСУ. Про це повідомив російський державний канал “Вісті. Крим”.

– На околицях порту Феодосії можна зустріти безліч фрагментів обшивок великого десантного корабля “Новочеркаськ”… Такі досить великі елементи потрапили в землю майже на метр, – розповіла журналістка пропагандистського ЗМІ Анастасія Калугіна.

OSINT-аналітики припустили, що зазначені фрагменти могли впасти приблизно за 650 метрів від розташування корабля в Феодосії.

Про удар по великому десантному кораблю “Новочеркаськ” у Феодосії, на якому могла перебувати партія “шахедів”, першими повідомили ЗМІ у ніч 26 грудня. Вранці у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що корабель вразили крилатими ракетами з літаків. У Міноборони Росії заявили, що корабель не знищено, а пошкоджено, а також заявили, що два українські Су-24 були збиті. У Повітряних силах ЗСУ це спростували. Президент України Володимир Зеленський подякував Повітряним силам за “ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною”.

Фото: twitter.com/bayraktar_1love

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *