“Укроборонпром” перевірить Аліну Левченко після розслідування Bihus.Info – Новини на KP.UA

“Укроборонпром” перевірить радницю в.о. директора «Антонова» через журналістське розслідування

Фото: facebook.com/alinaalinlna

“Укроборонпром” перевірить компетенцію радниці в.о. генерального директора державного підприємства «Антонов» Аліни Левченко після розслідування BIHUS.Info. Про це йдеться у заяві концерну, оприлюдненій у середу, 31 травня.

– Державний концерн «Укроборонпром» ініціював службову перевірку інформації, що стосується радниці в.о. генерального директора ДП «Антонов» Аліни Левченко та була оприлюднена у програмі BIHUS.Info від 30 травня 2023 року. Зокрема, перевірка стосується відповідності досвіду та компетенцій Аліни Левченко посаді, яку вона обіймає з лютого 2023 року на державному підприємстві «Антонов», – сказано у повідомленні.

Її має провести державне підприємство «Антонов» за участю представників служби безпеки “Укроборонпрому”.

30 мая Bihus.Info написав, що народний депутат від “Слуги народу” Богдан Торохтій та його дружина Аліна Левченко під час повномасштабної війни змінили три люксові авто та відпочили у Болгарії. Усі машини були придбані на ім’я Левченко. Вона – донька футбольного тренера Віталія Левченка, колишня помічниця нардепа Сергія Капліна та колишня радниця ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Подружжя спочатку придбало Mercedes-Benz G400 2020 року випуску, потім змінило авто на Range Rover, яке згодом обміняло на Mercedes-Benz EQS 580 2022 року. У Болгарії Торохтій з Левченко знаходились у серпні 2022 року, незадовго до другої річниці їхнього шлюбу.

Фото: bihus.info

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *