Вибори в РФ нелегітимні, а Путін має закінчити на лаві підсудних, – Зеленський

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що російська імітація виборів президента не має ніякої легітимності, а диктатор Володимир Путін має закінчити на лаві підсудних у Гаазі. Про це президент заявив у своєму вечірньому зверненні.

– Цими днями російський диктатор імітує чергові вибори. Усі у світі зрозуміли, що цей діяч, як було вже часто в історії, просто захворів на владу і робить все, щоб правити довічно. Немає такого зла, яке він не вчинить, щоби продовжити особисту владу. Немає нікого у світі, хто був би застрахований від цього. Дякую кожній державі, кожному лідеру, всім міжнародним організаціям, які називають та називатимуть ці речі своїми іменами, – зазначив Зеленський.

Глава держави заявив, що жодної легітимності у сьогоднішніх “виборів” у РФ немає і бути не може. За словами Зеленського, російський диктатор має закінчити на лаві підсудних у Гаазі. І “саме це мають забезпечити все у світі, хто цінує життя та порядність”, підсумував президент.

  • У Росії так звані “вибори” президента проходять три дні – з 15 по 17 березня 2024 року.
  • Увечері 17 березня російські екзитполі повідомили, що Путін набирає на виборах президента РФ 87,8% голосів.
  • Раніше у ГУР розповіли, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни змушують місцевих мешканців голосувати на так званих “виборах” президента РФ. При цьому вони намагаються тиснути на громадян, а якщо це не працює – залякують.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *