Тищенко заявив, що у нього немає охорони і що його у Дніпрі провокували молодики

Фото: кадр з youtube.com/live/G8AJD9TStOo

Нардеп Тищенко прокоментував інцидент з нападом на ексвійськового у Дніпрі, заявивши, що військовий «є начальником безпеки ботоферми» і що він «разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводились слідчі дії, і спровокував поліцейського». Про це нардеп заявив під час стріму з депутатом Верховної Ради України Олексієм Гончаренком.

Тищенко заявив, що він у Дніпрі проводив рейд по «ботофермам».  За його словами, ексвійськовий, відео з яким розповсюдилось в соцмережах, «є начальником безпеки ботоферми» й «разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводились слідчі дії, і спровокував поліцейського». Водночас Тищенко не відповів, хто ті люди, які були із ним, лише сказав, що в нього «немає охорони».

– Після рейду я йшов до машини. До мене підійшли молодики, один був невідомий. Почали мене провокувати, образливі речі казати. Я зробив зауваження, бо вони з дитиною. На що сказали – ще раз образливі слова. Я звернувся до поліцейського, щоб припинились ці дії з заявою. Вони почали ображати поліцейського, вони ввімкнули камери. Потім поліцейський почав перевіряти дані цих молодиків. Потім до нас підійшли представники ТЦК (за заявою Тищенка), один з людей не мав жодних документів, – сказав Тищенко.

Тим часом «Суспільне» пише, з посиланням на поліцію,  що ані місцеві, ані правоохоронці з області не співпрацювали з Тищенком і не брали участь в проведенні обшуків. 

  • 20 червня ввечері у Дніпрі група людей напала на колишнього бійця спеціального підрозділу “Кракен” Дмитра “Сина” Павлова, який прогулювався із дитиною. У соцмережах відразу почали писати про причетність до цього охорони народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався. Поліція Дніпропетровської області відкрила два провадження. У “Кракені” підтвердили, що це їх побратим.
  • 20 червня на Одещині правоохоронці затримали двох неповнолітніх, які за завданням російського куратора підпалювали автомобілі представників ТЦК та СП. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *