“Слуга народу” Безугла здивувала соцмережу опитуванням “Чи бажаєте ви народним депутатам смерті?”

Народна депутатка від “Слуги народу”, заступниця голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла опублікувала у Фейсбуці опитування “Чи бажаєте ви народним депутатам Верховної Ради України смерті?”. За 16 годин з моменту його публікації 65% користувачів відповіли “так” і 35 – “ні”. 

Після бурхливого обговорення у мережі Безугла запустила ще одне опитування “Чи бажаєте ви, щоб нардепи поточного скликання Верховної Ради України сиділи у вʼязниці?”. За дві години з моменту публікації 57% користувачів обрали варіант “Більшість так! Але є нормальні”, 37% – “Так! Усі до одного!”, 10% – “Я не суддя, щоб такі висновки робити
10%” і лише 2% – “Окремі тільки. Більшість — нормальні”. 

Деякі колеги Безуглої відреагували на опитування з гумором. Її однопартієць Жан Беленюк пожартував, що вчасно полетів до Анголи на Міжпарламентський Союз і не факт, що повернеться. 

Безугла не раз ставала героїнею масового хейту через свої неоднозначні заяви. У травні 2022 року вона ініціювала законопроєкт, який дозволив би «розстрілювати» військових-дезертирів. Безугла також звинувачувала військового журналіста Юрія Бутусова у підіграванні РФ у соціальних мережах і просила СБУ “щось зробити”. У липні 2023 Безугла заявила, що музей Голодомору не може очолювати людина з ожирінням,маючи на увазі Лесю Гасиджак.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *