Протасів Яр врятували від забудови

Фото: facebook.com/save.protas

Київрада схвалила рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр» і тим самим врятувала історичну місцевість від забудови. Про це 14 липня повідомив Віталій Кличко.

– Друзі! Київрада схвалила рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр». Підтримали таке рішення 85 депутатів. Створення заказника – це вшанування пам‘яті Романа Ратушного і свідчення того, що його справа і справа багатьох киян, які боролися за цю зелену зону, була не марною, – написав мер у своєму телеграм-каналі.

У громадській організації “Захистимо Протасів Яр” депутатам подякували за підтримку громади й пообіцяли працювати над реалізацією цього рішення.

– Ми свідомі того, що це лише початок. Що одним рішенням на папері заказник не створити. Ми готові і ми будемо працювати над реалізацією цього рішення. Ми будемо відстоювати це рішення, якщо буде потрібно. Попереду багато роботи з упорядкування і розвитку Протасового Яру. Але важливий крок до мрії киян і Романа Ратушного уже здійснено, – йдеться у Фейсбуці ініціативи.

Роман Ратушний, який очолив ініціативу «Захистимо Протасів Яр» у 2018 році, 9 червня загинув у боях на ізюмському напрямку. 5 липня йому мало виповнитися 25 років. У 2020 році він був кандидатом у депутати Київради від партії “Удар” Кличка.

Протасів Яр – історична місцевість у Солом’янському та частково Голосіївському районах. Ініціатива «Захистимо Протасів Яр» націлена на збереження зеленої зони в центрі Києва. На схилі хотіли побудувати три 40-поверхівки. 

Голосування по фракціях. Фото: facebook.com/dbelotserkovets

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Один коментар

  1. Я хочу поделиться своим удивительным опытом с гадалкой Марией, чьи невероятные способности помогли мне преодолеть бесплодие и подарили мне радость материнства. Мария работает с древними таинствами из Иерусалима, и ее дары действительно уникальны.

    Несколько лет назад, когда я и мой муж столкнулись с проблемой бесплодия, мы обратились за помощью к разным врачам и специалистам, но ничто не приносило желаемого результата. Было трудно сохранять надежду, но тогда мы услышали о гадалке Марии и решили попробовать.

    С самого начала нашей встречи, Мария создала атмосферу тепла и понимания. Она внимательно выслушала нашу историю и, используя свои древние таинства, предсказала, что изменения на пути к счастью уже начались. Ее предсказание было точным. Вскоре после нашей встречи я обнаружила, что беременна!

    Мария сопровождала нас на протяжении всей беременности, поддерживая своими словами и советами. На свет появился здоровый мальчик, и мы благодарны Марии за ее удивительные дары и помощь в этом важном периоде нашей жизни.

    Гадалка Мария – настоящий ангел, способный приоткрыть завесу будущего и пролить свет в самые темные уголки нашей жизни. Ее древние таинства из Иерусалима — нечто удивительное, и я не могу рекомендовать ее достаточно. Если вы сталкиваетесь с трудностями или ищете ответы, Мария — человек, которому стоит обратиться. Она не только гадалка, но и настоящий исцелитель, меняющий жизни к лучшему.
    Телефон (вайбер) хорошей гадалки Марии +380976592407

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *