Президент Фінляндії поділився секретом першості країни у світовому рейтингу щастя

Фото: facebook.com/alexanderstubb

Президент Фінляндії Александер Стубб поділився своїм баченням причин, завдяки яким його країні вдається сім років поспіль зберігати першість у світовому рейтингу щастя. Про це Стубб написав у своєму акаунті в соціальній мережі Facebook.

– Фінляндія вважається найщасливішою країною світу вже сім років поспіль. Для цього багато причин, ось мої три: 1. Природа. 2. Довіра. 3. Освіта. Природно, існує багато інших причин для колективного щастя. Яка ваша трійка найкращих? – написав та запитав Александер Стубб.

  • 20 березня щорічний звіт World Happiness Report визнав Фінляндію найщасливішою країною світу сьомий рік поспіль. Україна зайняла 105-те місце. Оприлюднення звіту збігається з Міжнародним днем щастя, який відзначають за ініціативою ООН 20 березня. Країни ранжуються на основі їхніх середніх оцінок життя за три попередні роки. До уваги беруть такі  фактори, як ВВП на душу населення, соціальна підтримка, тривалість здорового життя, свобода, щедрість і корупція.
  • Олександр Стубб переміг на виборах президента Фінляндії, що пройшли 11 лютого. 17 лютого президент України Володимир Зеленський зустрівся із новообраним президентом Фінляндії Олександром Стуббом у рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *