Порошенко повідомив про смерть командира 206 батальйону ТРО Баранова

Порошенко повідомив про смерть командира 206 батальйону ТРО Віталія Баранова

Фото: facebook.com/petroporoshenko

“Кіборга”, командира 206 батальйону ТРО Віталія Баранова не стало у віці 56 років. Про це повідомив експрезидент України Петро Порошенко.

– Ти пройшов довгий шлях і став прикладом для усіх навколо. Тебе поважали побратими, та й я сам чув, як вони щиро називали тебе «батьою». Важка втрата для всіх нас. Спочивай з Богом, друже! Вічна памʼять… – написав Порошенко у фейсбуці.

Експрезидент України зазначив, що Віталій Баранов (позивний «Біба») — десантник, який брав участь у боях за Донецький аеропорт та Піски у 2014 році. На початку повномасштабного вторгнення Росії очолив батальйон територіальної оборони, який звільняв Київщину, південь та схід України.

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, який входить до складу 206 батальйону ТРО, написав, що для нього було честю знати Віталія Баранова. Голова Оболонської районної державної адміністрації Києва Кирило Фесик зазначив, що Баранов неодноразово був членом громадської ради при Оболонській РДА.

У некрологах у фейсбуці побратими Віталія Баранова повідомили, що вчора в Краматорську не витримало його серце.

8 жовтня президент України Володимир Зеленський висловив співчуття у зв’язку зі смертю народної артистки України Ніни Матвієнко.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *