Перевізники вирішили конфлікт, який був на кордоні через політику

Фото: REUTERS

Українські водії на заблокованому пункті пропуску “Краковець – Корчова” припинили голодування після переговорів із польськими страйкарями. Про це повідомляє Суспільне.

– Домовилися, що польська сторона пропускатиме сім вантажівок на годину, а гуманітарні та військові вантажі рухатимуться позачергово. За порушення угоди відновлять голодування — йдеться у повідомленні.

У цій ситуації влада України та Польщі розробляє заходи для розблокування кордону, включаючи відкриття пункту пропуску “Угринів – Долгобичув” для проїзду порожніх вантажівок та створення окремих ліній для них на пунктах пропуску “Ягодин – Дорогуськ” та “Краковець – Корчова”.

Словаччина почала блокувати рух вантажівок на пункті пропуску “Вишневе-Німецьке”, що прилягає до українського “Ужгорода”. Вантажі з гуманітарною допомогою, паливом та тваринами не блокують. Інші вантажі зі Словаччини пропускатимуть в обмеженій кількості, на в’їзді не блокуватимуть.

Першого грудня українські водії вантажівок, які чекають на перетин кордону між Україною та Польщею в пункті пропуску “Краковець-Корчева”, прийняла рішення розпочати голодування на знак протесту.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *