Олена Зеленська у День незалежності приміряла святкову вишиванку з об’ємними рукавами

Фото: President.gov.ua

Перша леді України Олена Зеленська у суботу, 24 серпня, привітала українців із Днем Незалежності та відвідала урочисті заходи, де з’явилася у незвичайній вишиванці. Це була святкова сорочка бренду GUNIA Project з вишитим орнаментом та об’ємними рукавами.

До Дня незалежності Зеленська обрала стильну, але стриману модель АНЕТА. Дизайн цієї сорочки натхненний флористичними та анімалістичними мотивами вишитих рушників Наддніпрянщини, Київщини та Сумщини XVIII-XX століть та вишивки козацької старшини XVII-XVIII століть. Символом колекції, до якої увійшла сорочка, став дуб, що позначає могутність.

Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Приблизна вартість такої вишиванки – 7800 гривень. Свій образ перша леді завершила чорними штанами.

  • 24 серпня Зеленський звернувся до українців на честь 33-х роковин Дня незалежності. У своїй промові він заявив, що “зло, яке російські окупанти принесли на українську землю, повернулося на їхню територію”.
  • На честь 33-ї річниці Дня незалежності України президент Володимир Зеленський підписав низку указів, якими нагородив українських захисників та спортсменів. Зокрема, головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський отримав звання генерала. З

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *