На підсумкову пресконференцію Зеленського акредитували анонімні телеграм-канали

Фото: t.me/joker_ukr

На підсумкову пресконференцію президента України Володимира Зеленського акредитували декілька телеграм-каналів. Про це повідомили їхні адміністратори.

Так, про свою присутність на заході до початку пресконференції написали анонімні телеграм-канали “Вертикаль” (208 тисяч підписників) і “Джокер” (167 тисяч підписників). Вони своєю чергою розповіли про присутність “обличчя” телеграм-канала “Труха” (2,6 мільйона підписників) Максима Лавриненка.

Серед ЗМІ акредитацію погодили виданням Українська правда, РБК-Україна, Громадське, Радіо Свобода. За даними телеканалу «Ми – Україна», акредитовано понад 200 медіа – половина міжнародних та половина українських. 

Про відмову в акредитації повідомили головний редактор сайту Цензор.НЕТ Юрій Бутусов та телеканал “Прямий”, пов’язаний з п’ятим президентом Петром Порошенком.

18 грудня Офіс президента анонсував проведення підсумкової пресконференції президента України Володимира Зеленського. За даними акредитованих ЗМІ, вона розпочнеться о 18:00 19 грудня.

У попередній пресконференції президента Зеленського у річницю російського вторгнення взяли участь понад 300 журналістів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *