Мінус 16 генералів: британська розвідка про природні втрати воєначальників у РФ

Британська розвідка своє нове повідомлення у Twitter щодо війни в Україні присвятила звільненню та втратам серед генералів ЗС РФ.

Розвідники Великобританії вважають, що слабкий розвиток наступу російської армії в Україні дорого обійшовся її керівництву. Це спровокувало звільнення шести російських командувачів із початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Також британська розвідка зазначає, що за час війни російська армія втратила на фронті щонайменше 10 генералів. Звільнення та втрати російського генералітету під час війни в британській розвідці вважають причиною тактичних і оперативних труднощів російської армії на фронті.

Британські військові повідомляють, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну займані посади втратили командувачі військ російських Східного та Західного військових округів.

У Східному військовому окрузі генерал-полковника Олександра Чайку звільнили в травні. Генерал-полковник Олександр Журавльов, який командував Західним військовим округом із 2018 року, не був присутнім на святкуванні Дня ВМФ Росії в Санкт-Петербурзі 31 липня.

Як вважають у британській розвідці, швидше за все, Журавльова замінили генерал-лейтенантом Володимиром Кочетковим. Ім’я Кочеткова російські ЗМІ згадували у зв’язку з цією подією, коли вони назвали його тимчасово виконуючим обов’язки командувача військового округу.

Генерала Олександра Дворнікова звільнили невдовзі після того, як йому доручили загальне керівництво вторгнення в Україну. Генерал Сергій Суровікін прийняв командування Південним угрупуванням російських військ у генерала Геннадія Жидка, йдеться в повідомленні британської розвідки.

Топ-новини зараз:
• У Полтаві школярка народила дитину: дівчинці лише 14 років
• "Виграти цю чортову війну за будь-яку ціну", – засновник ПВК "Вагнера" особисто вербує ув'язнених
• Готується контрнаступ: мешканців двох областей закликали терміново евакуюватись
• У Amnesty International вибачилися за скандальний звіт щодо України: подробиці

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *