Міністр оборони порівняв нардепа Ар’єва із російськими пропагандистами через вкид про Залужного

Фото: Getty Images

Голова Міноборони Рустам Умєров заявив, що деякі політики намагаються розколоти українське суспільство. Так він прокоментував фейк нардепа від “Європейської солідарності” Володимира Ар’єва про відставку Валерія Залужного.

– Щодо чергового інформаційного вкиду від одного з депутатів. Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство — це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти. Інформаційна війна є складовою російської агресії проти України. Не варто ставати в ній пішаками і тим більше помічниками. Усім в країні сьогодні варто зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу, – написав Умєров.

Ар’єв 7 листопада написав у Фейсбуці, що отримав інформацію із джерел про скору відставку головнокомандувача Залужного. Менш ніж через годину нардеп видалив допис і спростував інформацію про відставку.

Колишній президент та лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко після скандалу з Ар’євим написав, що “ми не маємо права на політичні ігри, хайп і вибори в умовах смертельної для країни загрози”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *