Кабмін звільнив Найєма та призначив тимчасовим головою Агентства відновлення його заступника

Фото: t.me/mustafanayyem

Кабінет міністрів звільнив Мустафу Найєма з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України та призначив тимчасового очільника. Про це повідомив телеграм-канал “Уряд online”.

– На своєму засіданні 18 червня Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження про звільнення Найєма Мустафи-Масі з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, – йдеться у повідомленні.

Тимчасовим головою агентства призначили Романа Коменданта – заступника очільника відомства з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Разом із Найємом Кабмін звільнив першого заступника голови агентства Андрія Івка  та заступника Валерію Іванову.

Сам Мустафа Найєм написав у своєму телеграм-каналі, що Кабінет міністрів дотримав формальності та погодив його рішення про звільнення за власним бажанням.  

– Рівно 505 днів. Мабуть, найтяжчих та найвідповідальніших за все життя… Дякую. Висплюсь. І рухатимусь далі, – заявив він.

Роман Комендант. Фото: restoration.gov.ua

  • 10 червня глава Агентства з відновлення Мустафа Найєм оголосив, що написав заяву про звільнення через “системні перешкоджання” у роботі відомства з боку Кабінету міністрів.
  • 9 червня ЗМІ повідомили, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відхилив прохання Найєма про відрядження на міжнародну конференцію URC-2024 щодо відновлення України, яка відбулася 11−12 червня у Берлині. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *